Een emotionele avond in Utopia

Een emotionele avond in Utopia

Nog meer nieuws van afgelopen avond, want naast de videoboodschap van Victoria vanuit Lesbos is er nog meer gebeurd. We hebben een samenvatting voor je gemaakt zodat je weer volledig op de hoogte bent…

Romy huilt bij Do
Romy was afgelopen avond emotioneel en huilde uit bij mede bewoner Do. Ze vertelt dat het haar af en toe even teveel wordt. Do troost haar en zegt dat als ze vanavond geen zin hebt om gezellig te doen terwijl je je zo niet voelt, doe je dat niet. Romy zegt dat ze moe is en er vloeien nog meer tranen. Je aandacht verdelen over al die mensen en die druk die je voelt, omdat je wel aardig gevonden wil worden. Ik weet wat je voelt stelt Do haar gerust. Ik kan die drukte soms gewoon niet aan. Het wordt me allemaal even teveel geeft Romy toe.

Rob ook emotioneel
Rob was afgelopen avond ook nog emotioneel. Dit had echter een hele andere oorzaak. Na het zien van het filmpje van Victoria loopt hij wat aangeslagen rond. Hij zondert zich even af en als hij in de slaapkamer is zien we wat tranen lopen…

Cemal over zijn vader
We schreven er gisteren al over, Cemal is op zoek naar zijn biologische vader en wil hem graag ontmoeten. Hij schreef met behulp van Cees een brief. En deze brief heeft Rowena afgelopen avond gelezen. Ze merkt op dat deze heel zakelijk is. Cemal reageert dat hij nieuwsgierig is naar zijn vader maar ik heb nooit geweten waar ik moest beginnen. En als hij geen contact wil hebben, kan ik dat ook wel begrijpen voegt hij eraan toe. Als mijn vader geen contact wil, ga ik misschien een keer langs zijn broodjes zaak om enkel een beeld te vormen.

Rowena en Cees over de plannen
Rowena en Cees hadden een gesprek over de financiële plannen van Jessie. Rowena is benieuwd of Cees het een goed plan vindt. Van de ene kant vind ik het goed, maar Utopiaans nee. Cees ziet er ook weinig in. Dan had ik net zo goed buiten kunnen blijven is zijn antwoord. Daar keihard gaan werken weer. Business doen. Geld verdienen voegt hij eraan toe. Rowena geeft Cees vervolgens een dikke knuffel en zegt dat hij sterk moet blijven. Blijf gewoon doen wat je hier doet, want je bent absoluut nodig hier in Utopia. Weet dat!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 58    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *