Utopia gaat gewoon door en stopt niet?

Utopia gaat gewoon door en stopt niet?

We schreven eerder al over een gerucht, Utopia zou dit najaar stoppen. Dit omdat de kijkcijfers de laatste tijd tegenvallen. En mogelijk zou de programmering op de schop gaan zodat Lucille Werner de plek van Utopia zou kunnen vervangen met het programma Lingo. Nogmaals niets is bevestigd, wel heeft een woordvoerder van zich laten horen tegenover Metro. Want volgens deze woordvoerder gaat het realityprogramma gewoon door. Geruchten dat de stekker uit de show zou worden gehaald, zijn niet waar. De woordvoerder van SBS6 liet dit maandagochtend weten in de Metro. RTL Boulevard berichtte eerder ook al dat SBS6 ook niet tevreden zou zijn over de kijkcijfers van de laatste tijd, maar deze woordvoerder ontkent dit ook. De zender wil tegenover Metro verder niet reageren op geruchten. Hoe het verder zal gaan lopen is dus nog even afwachten. Wat denk jij ervan? Welke kant gaat het op, stoppen of doorgaan?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 53    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
 1. henk at 15:35

  als er niet meer actie komt op utopia door werkzaamheden in en om de tuin dan duurt het niet .laat ze iets zinnig doen voor de mensen die het hard nodig hebben. b.v daklozen

 2. anneke at 10:25

  Waarom zeuren over Albert Verlinde dat hij had gehoord dat het ging stoppen,, ik had het al eerder verwacht.
  Maar omdat er mensen zijn die hem niet uit kunnen staan
  Het is net als shownieus een roddel programma.
  Moet je eens kijken hoe hun roddelen over Albert vooral die Evert die lacht er gewoon over dat Albert ging scheiden.
  Dus het ligt niet aan RTL4.
  En het zal me niks verbazen als ze wel stoppen zoals alle programaas die te lage kijkcijfers hebben

 3. Koos at 10:13

  Ik snap werkelijk niet dat zoveel mensen waarde hechten aan de woorden van Verlinde. En over de kijkcijfers. Het is vakantie! Veel mensen waren vorige week en zijn deze week op vakantie. De komende tijd gaan oude(re) mensen op vakantie, gevolgd door de zomervakantie, dus zullen de kijkcijfers wel even wat lager blijven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *