Victoria laat van zich horen

Victoria laat van zich horen

We blikken nog even terug op afgelopen avond, Victoria is inmiddels in Lesbos en liet van zich horen. Terwijl Bas achter de laptop zat ontdekte hij een video…

Zodra Bas ontdekt dat het om een video van Victoria gaat vraagt hij aan Gert-Jan of hij de groep bijeen wil roepen. Zo kunnen we allemaal haar video kijken voegt ze eraan toe. Gert-Jan gaat de rest gelijk halen die op dat moment een spel zaten te doen. Sorry dat ik jullie moet storen, maar zijn jullie benieuwd naar een video van Vic? Dan moeten jullie naar de computer komen voegt hij eraan toe. Vol enthousiasme loopt de groep naar de computer toe. Rowena loopt snel naar buiten om een goede geluidsbox te halen zodat alles ook goed te horen is. Kunnen we? vraagt Bas aan de rest en zet de video aan. Victoria vertelt in de video over haar reis naar Lesbos. Ze is op dit moment aan het werk in een vluchtelingenkamp waar zo’n duizend mensen op dit moment verblijven. De kinderen die daar zijn, zijn hun ouders uit het oog verloren tijdens de oversteek vanuit Turkije. De kinderen zitten vol verdrietige herinneringen en angsten vertelt Steffie van Because We Carry. Victoria bezorgt de kinderen wat plezier door met ze te spelen en muziek samen te maken. Voor vandaag is dit wat het is. Morgen gaan we er weer tegenaan sluit Victoria de video af. Wat ziet ze er goed uit reageert Gabriëlle. Rowena is emotioneel na het zien van alle heftige beelden. Wat een bizarre gewaarwording voegt ze eraan toe. Onwerkelijk gewoon roept Romy. Vol trots gaat de groep weer verder met waar ze mee bezig waren. Hieronder kun je de video nog eens terugkijken.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *