Gert-Jan en Jessie evalueren hun presentatie

Gert-Jan en Jessie evalueren hun presentatie

We schreven er al over, Gert-Jan en Jessie hebben tijdens het centraal van vandaag een presentatie gehouden over hun financiële plannen. Wat later besluit Jessie met Gert-Jan alles nog eens te evalueren…

Terwijl Gert-Jan in het zonnetje een auto staat te wassen voor de carwash van Utopia gaat Jessie het gesprek met hem aan. Hoe vond jij het gaan vraagt hij aan zijn mede bewoner. Gert-Jan antwoordt dat hij het goed vond gaan en met één ding was hij erg blij. De peiling, want dat liet volgens hem wel iets zien. Dat er wel mogelijkheden zijn voegt hij eraan toe. Ja antwoordt Jessie, en met Vic erbij zitten we op 11 voor. Ook gaven een aantal bewoners toe dat ze niet zo veel verstand hebben van financiën maar dat is volgens de twee wel van belang als je voor jezelf wil beginnen. Volgens hen moet je het wel snappen. Romy en Ramona zijn ook voor zichzelf begonnen vult Gert-Jan aan. Ik vind het ook wel mooi dat Ramona zei dat ze het best wilde leren gaat hij verder. En de presentatie is beter gevallen dan vooraf gedacht. Na het spannende begin, is het uiteindelijk best positief gegaan voegt hij eraan toe.

Dan vertelt Jessie dat hij naast dit financieel idee ook nog een ander idee heeft. Hij wil namelijk Utopia flippo’s maken met daarop afbeeldingen van onder andere het te rein, dieren en bewoners. Maar daarvoor moet ik foto’s hebben legt hij uit en ik ging naar Do. Ik ging met haar vervolgens foto’s maken, en ze is meteen gedemotiveerd. Na vijf foto’s zegt ze ja het licht valt niet goed en dit kan niet en dan kan niet. Cees kan ook foto’s maken… oppert Gert-Jan. Beide heren schieten in de lach, omdat Cees een aantal keer werd overgeslagen tijdens het centraal. Hierdoor was hij een beetje chagrijnig en zou Jessie het geen goed idee vinden, om hem om hulp te vragen. Dan komt mede bewoner Do nog eens ter sprake. Jessie wil haar graag helpen met het zoeken naar een doel maar ik wil haar niet gelijk buiten sluiten. Misschien speelt er wel meer antwoordt Gert-Jan. Is dat zo vraagt Jessie met verbazing. Nou ja gaat Gert-Jan verder, misschien loopt ze hier niet zo lekker rond. Maar hiermee had ze wel meteen een doel zucht hij. Ja dat dacht ik ook zegt Jessie waarna hij zich omdraait en naar de loods loopt.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 4.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *