Jessie en Cees praten na over de discussie van alcoholgebruik

Jessie en Cees praten na over de discussie van alcoholgebruik

Het centraal was lang, er werd veel besproken. Hier kun je alles nog eens terug lezen. Ook was er een pauze tijdens het centraal en Cees en Jessie bespraken de discussie die in het centraal gaande was over alcoholgebruik.

Jessie laat Cees weten dat hij het wel moest aankaarten, ook al wist hij dat de aanval op hem geopend zou gaan worden. Cees zegt dat hij het punt van Gina wel snapt, ze drink al minimaal en als ze dan op een doordeweekse dag wil drinken, dan moet dat kunnen. Ruud kwam met hetzelfde punt voegt hij eraan toe. Het is een drastische maatregel zegt Jessie, maar het moest even gebeuren. Ondertussen wordt er gesproken over de zwarte doos. De meeste denken dat de doos door Ruud gemaakt heeft. Echter ontkent Ruud alles, hij heeft er echt niets mee te maken. Wat later zien we Cees en Ruud even kletsen in de keuken. Cees vindt het ongelofelijk wat er met de groep is gebeurd nu Ruud terug in Utopia is. Ze reageren totaal anders dan op welke bewoner dan ook. Ruud zelf antwoordt niet echt, aangezien hij druk bezig is met het poetsen van zijn tanden. Mochten we erachter komen wat het doel van de doos is komen we er uiteraard op terug.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 18    Gemiddelde: 3.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *