Ramona woest na het centraal

Ramona woest na het centraal

Na het centraal van vandaag Ramona nogal woest. Iedereen praat achter elkaars rug, maar niemand trekt zijn mond open.

Ramona is er niet van gediend dat iedereen na een centraal een mening heeft over drank, maar tijdens het centraal veilig hun mond houdt. Ramona wil niet dat er nog over anderen gesproken wordt achter zijn of haar rug. De bewoners moeten gewoon op elkaar afstappen en elkaar aanspreken. Do luistert aandachtig en zegt er ook zo over te denken, maar uiteindelijk is het de keuze van de persoon zelf. Iedereen is oud en wijs genoeg om eigen keuzes te maken. Zo vindt ze het raar dat mensen elkaar aanspreken op zoenen met bezoekers in een centraal. Dat soort gesprekken moet je één op één bespreken. Dan lopen de emoties ook niet zo hoog op voegt ze eraan toe. Ook vind ze het raar dat Jessie met een beleid komt waar hij zelf geen gehoor aan geeft. Hoe serieus word je dan genomen? vraagt zij aan Karin en Ramona. Karin stoort zich ook aan Jessie als hij alcohol heeft gedronken, maar het blijf zijn eigen verantwoordelijkheid. De drie gaan vanaf nu iedereen laten doen wat hij of zij wil. Iedereen neemt maar zijn eigen verantwoording, want dan vallen de personen vanzelf wel door de mand.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 17    Gemiddelde: 2.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *