Ruud steunt Cees volledig

Ruud steunt Cees volledig

Na het centraal gingen Cees en Ruud het gesprek aan. Cees zit namelijk ergens mee en Ruud laat weten hem volledig te steunen.

Het gesprek vond plaats in de keuken, Cees vertelt aan Ruud dat hij het idee heeft dat zijn woorden niet begrepen worden. Mijn standpunt wordt groter gemaakt dan dat het is. Het gaat niet alleen om fruit voegt hij eraan toe. Het is gewoon vreemd dat er bezuinigd wordt op de boodschappen en daardoor ook op het fruit, maar dat er elke dag wel alcohol gedronken kan worden voegt hij eraan toe. Je moet niet het één toestaan en het andere niet. Ik zeg je één ding antwoordt Ruud, ik stond achter jou. Later heeft Ruud het er ook met Rowena over. Ik help Cees even een beetje omdat ik vind dat hij gelijk had begint hij. Maar mensen veranderen het, mensen lullen er omheen eigenlijk. De verhouding klopt niet met drank en fruit en daar ben ik het mee eens. Dat is het enige wat hij zei benadrukt Ruud. Rowena is het helemaal met Ruud eens en steunt daarmee Cees dus ook. Het maakt haar nu ook niet meer uit wat anderen zeggen vervolgd ze, ik ga nu gewoon meer fruit bestellen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 35    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *