Victoria bied haar excuses aan bij Ramona

Victoria bied haar excuses aan bij Ramona

Victoria neemt Ramona even apart. Ze wil zich verontschuldigen over haar verhaal tijdens het centraal.

Ramona komt de vide op en Vicoria zit al op bed. Ze roept haar even bij zich. Kom eens hier, want ik wil even met je kletsen. Ik vond het namelijk niet fijn hoe wij tegen elkaar spraken tijdens het centraal. Dat was helemaal niet de bedoeling voegt ze eraan toe.  Ramona loopt naar Victoria toe en gaat bij haar op bed zitten. Victoria zegt dat zij vindt dat de ego’s ontzettend groot worden tijdens het centraal. Tijdens het centraal benoemde ze Ramona in haar verhaal. Maar dat had niks met jou te maken. Dat wilde ik nog even tegen jou apart zeggen benadrukt ze. En Ramona reageert dat ze het aan de ene kant wel fijn vind. Wij waren de enige die wat zeiden. Zo kwamen we tegen elkaar uit, terwijl het meer bedoeld was op de rest. Er was zoveel rumoer. Niemand luisterde naar elkaar voegt ze eraan toe. Maar geeft wel toe dat ze er niet tegen kan dat niemand zegt wat ze voelen en vinden. Iedereen hoor ik er over praten na het centraal, maar op zo’n moment zegt niemand iets. Ik kan er niet tegen. Vooral niet tegen de sfeer. Spreek het dan liever uit. Dan kan je weer verder. Victoria is het daar helemaal mee eens. Het gaat hier helemaal niet om de inhoud! Het gaat om het feit dat we niet weten hoe we moeten communiceren. Niemand luistert en niemand voelt zich gehoord. Iedereen is vermoeid. Alleen maar omdat er niet geluisterd wordt en niet wordt samengewerkt. Zijn jullie het met de dames eens?

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 16    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *