Bekijk hier de tweede aflevering van Utopia Inside

Bekijk hier de tweede aflevering van Utopia Inside

Utopia Inside, de talkshow verzonnen door Gert-Jan. Vorige week schreven we al over de eerste aflevering en we kunnen je nu blij maken met de tweede editie. Ook dit keer weer de vaste onderwerpen zoals breaking news, het weetje van Cees en een ritje op de rodeo stier. Dit keer loopt presentator Gert-Jan een dagje mee met de oudste bewoner van Utopia, Cees. Bekijk de aflevering hieronder. Wat vindt jij van de tweede aflevering?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *