Victoria is klaar met ruis die rondom haar verspreid wordt

Victoria is klaar met ruis die rondom haar verspreid wordt

We blikken nog even terug op afgelopen avond. Victoria was er helemaal klaar mee. Klaar met de ruis om haar heen…

We zagen Victoria afgelopen avond geïrriteerd naar buiten lopen. Ze ging richting het rokersbankje waar op dat moment Do, Rowena, Jessie, Romy en Ramona waren. Ik weet niet wie het leuk vindt om allemaal ruis rondom mij te verspreiden begint Victoria. Dus ik zeg het maar gewoon tegen iedereen. Er gaat een verhaal in de loods dat ik mensen aan het beïnvloeden ben op wie ze zouden moeten stemmen. Praten hierover is oké, maar het is complete onzin! Ik praat er juist bewust niet over onderbreekt Do haar. Victoria gaat vervolgens geïrriteerd verder, ik wil het gewoon even tegen iedereen gezegd hebben. Want dan kan het van mij af. Ik word hier een beetje moe van benadrukt ze. Ook laat ze weten dat ze het erg jammer vind dat er dingen in de wereld geholpen zijn die niet waar zijn. Daarna besluit Victoria zich weer terug te trekken in de loods. Heeft Victoria hier een punt?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 39    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
  1. Bart at 09:22

    Ze moet zelf haar mond houden ze is zelf de grootste roddeltante van Utopia en ze was wel degelijk mensen aan het overhalen om op 1 bepaald iemand te stemmen.

  2. beetje at 09:18

    Misschien een idee om zelf eens haar mond (en dan zeg ik het dus netjes)te houden,want mijn hemel wat wordt daar gekletst en dan Victoria en Rob het hardst

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *