Bekijk hier de vierde aflevering van Utopia inside

Bekijk hier de vierde aflevering van Utopia inside

En toen was daar de vierde aflevering van Utopia inside. De talkshow verzonnen door Gert-Jan. Die overigens goed bekeken worden op Youtube. Ook dit keer zijn er verschillende onderwerpen die zoals we gewend zijn behandeld worden. Breaking news, weetje van Cees, draai in de vlaai en een meeloop dag. In deze aflevering loopt Gert-Jan een dagje mee met mede bewoner Cemal. En Ramona moet verschrikkelijke vragen beantwoorden… Ben je benieuwd naar de beelden? Bekijk ze dan hieronder en laat weten wat je ervan vindt.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *