Cees nodigt Rob Geus uit om naar Utopia te komen

Cees nodigt Rob Geus uit om naar Utopia te komen

Cees heeft hygiëne hoog in het vaandel staan. Hij wil Utopia schoon hebben maar ziet in dat het hem in zijn eentje niet lukt. Daarom besluit hij hulp in te roepen, zonder dat zijn mede bewoners er vanaf weten…

Cees belt namelijk met Rob Geus, eerder had hij al gemaild en daar begint Cees dan ook het gesprek mee. Daarna vertelt Cees over hoe het momenteel in Utopia gaat. Ik zit hier nu ruim elf maanden en al vanaf het begin heb ik mij laat ik mij voorzichtig uitdrukken héél druk gemaakt over het huishouden. Dat baart mij geregeld tot zorgen, om het maar eens heel mooi te zeggen. Ze lachen er inmiddels om, en zeggen daar heb je die Cees weer, onze zeurpiet. Ook vertelt Cees dat wanneer hij de bewoners aanspreekt om hun gedrag, dit steevast onder zeuren bestempeld wordt. Volgens andere ligt mijn lat te hoog. Rob hoort het zo aan en wil graag langskomen om stappen te maken. Hij spreekt met Cees af om vrijdag langs te komen in Utopia en zijn kunstje zoals we die kennen van televisie in Utopia toe te passen. De witte jas, het coderen, Rob noemt een blauwe lamp alles zal de revue passeren benadrukt hij. Ook laat Rob weten de andere bewoners op hun verantwoordelijkheden rondom het schoonmaken te wijzen. Maar hij spreekt ook af dat niemand er vanaf mag weten. Zal deze actie helpen aan een schoner Utopia?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 19    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. johanna at 20:04

    Nou dat wordt hilarisch als meneer Geus komt, keurt meteen die loods + keuken + bar af qua hygiëne whahaha daar is geen blauwe lamp voor nodig, vanuit de huiskamers is te zien hoe zo’n bende het daar is…verheug me nu al op de reacties van de bewoners 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *