Romy woest omdat haar werk wordt opgelegd

Romy woest omdat haar werk wordt opgelegd

Van een fijne sfeer is vandaag geen sprake in huize Utopia. Zo was  Ramona al boos maar daar is nog een bewoner bij gekomen. Dat is Romy…

Romy is namelijk niet te spreken over het feit dat haar werk is opgelegd. Tijdens de markt stond ze regelmatig bij de broodjes. Dat vind ze prima om te doen maar dus niet als dit wordt opgelegd. Romy besluit met Victoria hierover te praten. Ze gooit al haar frustraties eruit en Victoria probeert op haar beurt Romy rustig te krijgen.Volgens Romy zijn Gina en Do de oorzaak van haar woede. Victoria reageert dat wat Gina of Do zei vast niet rot bedoeld was. Romy luistert niet echt, kwaad zegt ze dat ze wel weer vroeg haar nest uit gaat om broodjes te maken. Stampvoetend loopt Romy over het terrein. Ze gaat richting het kantoor naar de computers waar Gina aan het werk is. En spreekt haar aan, niet om het één of ander, schat. Ik wil best helpen met de broodjes, maar het schoot mij even in het verkeerde keelgat. Ik wil jou best helpen, daar gaat het niet om. Maar ik loop langs en dan gaat iemand mij vertellen wat ik moet doen. Daar houd ik niet van, klaar voegt ze eraan toe. Gina antwoordt Romy wel te begrijpen. Maar benadrukt dat zij het ook druk heeft tijdens de markt. Wel vind ze het vervelend dat het zoveel moeite kost om iedereen aan het werk te krijgen. Ik moet mensen letterlijk smeken gaat ze verder. Romy maakt het onderscheid dat het haar wordt opgelegd en impliceert dat dat niet het geval is bij Gina. Romy loopt vervolgens weer weg, maar lijkt nog altijd kwaad te zijn… Wie weet komt er nog een vervolg…

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 20    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
  1. anneke at 14:51

    Oh wat erg, je moet daar werken.
    Zal naar huis gaan als ik jou was misschien dat je daar alles voor elkaar krijgt om niets te doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *