Volgens Do is er niemand in Utopia bereid om iets te doen

Volgens Do is er niemand in Utopia bereid om iets te doen

Bas en Do zijn druk bezig met hun vogel village. Dit is een idee van de twee en hebben dit ook aan de groep vertelt. Dit is al enige tijd geleden. De bewoners reageerde enthousiast toen ze dit idee hoorde maar Do zit toch iets dwars. En dat is om het feit dat geen enkele bewoner interesse toont in de bouw van deze village. De twee dierenliefhebbers hebben namelijk beloofd dat de vogel village af zou zijn als de boerenmarkt zou zijn. Do vertelt tegen Bas terwijl ze bezig zijn dat het haar dwars zit dat als er om hulp gevraagd wordt niemand bereid is iets te doen. Maar als anderen dan wel hulp nodig hebben ze er wel vanuit gaan dat ik kom helpen. Lekker laten lullen joh antwoordt Bas. Ja zegt Do maar het raakt me. Vervolgens vraagt Rianne wat er met Do aan de hand is. Do uit haar ongenoegen over de andere bewoners tegen Rianne. Zo vind ze het oneerlijk dat de loods meer prioriteit krijgt dan de vogel village. Heeft Do volgens jullie gelijk?

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *