Ramona boos omdat haar beauty salon niet op de markt kan

Ramona boos omdat haar beauty salon niet op de markt kan

De boerenmarkt komt steeds dichterbij, en dat betekend dat er bij de marktcommissie toch wat stress ontstaat. Er moet nog veel worden voorbereid. De stress is ook bij Ramona zichtbaar…

Zo laat ze aan Benjamin weten dat ze niet blij is met hoe de voorbereidingen lopen. Ook vertelt ze dat ze naast de markt druk bezig is met Rammony’s haar beauty en wellness salon. Echter is er door slechte voorbereidingen maar weinig tijd voor. En er ontstonden nog meer irritaties toen Ramona niet op een computer kon omdat deze al bezet was door Jessie. Jessie vraagt ondertussen hoe het met de planning van de markt gaat. Geïrriteerd reageert ze dat ze een computer nodig heeft omdat ze de planning opnieuw uit moet printen. Ook voegt ze eraan toe dat ze een beauty stand wil op de markt. Om op die manier ook haar salon te promoten. Jessie laat weten dit geen goed idee te vinden. Volgens hem gaat er tijd in zitten en het is geen garantie voor succes. En de markt draait sowieso winst. Volgens hem is Ramona meer nodig bij de merchandise. Ramona is het daarmee niet eens en er ontstaat een discussie. Zo ziet Ramona Ramomy’s als een nieuwe mogelijkheid om inkomsten te genereren. En het stoort haar dat niemand haar beauty en wellness serieus neemt. De twee gaan boos uit elkaar. Maar Jessie loopt nog even achter Ramona aan om haar een knuffel te geven. Denk jij dat de beauty salon flink wat geld zal genereren?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 16    Gemiddelde: 2.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *