Reacties na het droevige nieuws wat Karin kreeg

Reacties na het droevige nieuws wat Karin kreeg

Karin heeft inmiddels Utopia tijdelijk verlaten. Dit omdat ze wederom slecht nieuws ontving van haar dochter. De dochter van Karin is zwanger maar de baby is in de buik overleden. Logisch dat Karin snel naar haar dochter wil om haar te steunen. Samen met de andere bewoners loopt ze richting de poort. Daar krijgt ze nog wat knuffels en wensen ze haar veel sterkte. Daarna gaan de bewoners weer terug. De sfeer in de loods is vol verdriet, ongeloof en verslagenheid. Bas en Do besluiten in de caravan even te kletsen. Wat is dit heftig zeg zegt Bas. En vraagt aan Do wat ze voor Karin kunnen doen als ze terug in Utopia is. Do oppert om Karin een eigen plekje te geven waar ze zich terug kan trekken. Bas denkt dat het niet heel verstandig is. Karin kan dan veel gaan piekeren. Maar volgens Do moet Karin zelf kunnen kiezen wanneer ze de drukte opzoekt. De twee besluiten er later op terug te komen. Bas maakt zich zorgen of Karin überhaupt terugkomt. Voor nu willen ze afleiding zoeken. We kunnen nu toch niks voor haar doen concludeert Bas. Zal Karin nog terug komen naar Utopia?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 23    Gemiddelde: 3.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
 1. keihard at 13:17

  Ik vind het echt vreselijk voor iedereen. Maar toch blijf ik erbij dat je nooit utopia mag verlaten. Dat hoort bij het spelelement. Of je verlaat het voor altijd natuurlijk in dit geval. Nu gaat het wel om iets ergs, maar vaak is er altijd wel een reden dat er familie en vrienden mogen worden uitgenodigd of tijdelijk mag worden verlaten. Nu is het geen drempel meer om daar lang te verblijven in utopia voor de bewoners, want ze mogen om een of andere reden toch wel hun familie en vrienden blijven zien.

 2. anneke at 12:25

  Als ik haar was kwam ik niet meer terug.
  Ze kan wel even terug gaan om spullen te pakken en afscheid nemen, al is het maar volgende week.
  Maar blijf bij je dochter ze heeft je hard nodig.
  Karin en dochter en schoonzoon heel veel sterkte de komende tijd.
  Net wat Jojanneke schrijft ( maar wel met toestemming ) doe een gedenk steen met boom, is een hele mooie gedachte.

 3. Elpee at 12:01

  Mooi idee van Jojanneke….

  Wat een eigen plekje voor Karin betreft, ik vind sowieso dat er een stilte-ruimte in Utopia moet komen, waar iedereen die daar behoefte aan heeft, even kan mediteren of nadenken…

 4. Jojanneke at 11:42

  misschien nog een ideetje voor de foundation, om geld in te zamelen voor “make a Memory,”, een stichting die zich belangeloos inzet voor overleden kindjes, deze maken een hele mooie fotoreportage van het kindje. Waar je later heel veel aan hebt. Ik zelf heb maar 2 foto’s door het ziekenhuis gemaakt, die zijn mij heel dierbaar.. Ik gun het iedereen om een mooie reportage te krijgen, een kind verliezen is het ergste wat er is…..

 5. Jojanneke at 11:24

  Maak in elk geval samen een mooie gedenk steen voor het kindje, met een boom erbij die vernoemt wordt naar het meisje.. Iets molières is er niet. Uit ervaring weet ik hoe belangrijk dat is.. Dat een doodgeboren meisje herdacht mag en blijven worden.
  Maak er met z’n alle iets moois van. Ook wij als Utopia kijkers zijn geschokt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *