Kleindochter van Karin is overleden

Kleindochter van Karin is overleden

Karin heeft eerder al minder nieuws ontvangen van haar zwangere dochter. En zojuist heeft ze nog droeviger nieuws ontvangen…

Victoria is ook naar de brievenbus geweest en vond daar een brief gericht aan Karin. Snel loopt ze terug richting de loods en gaat op zoek naar Karin. Als Karin Victoria ziet staan heeft ze al een voorgevoel, iets is er niet goed. Weer van Jamy vraagt ze geschrokken. Victoria overhandigd de brief en Karin begint snel te lezen. Ze leest de brief voor “Helaas hebben de doctoren vanochtend geconstateerd dat ons kindje niet meer in leven is. Met Jamy gaat alles qua gezondheid goed. We zijn kapot van verdriet. Jamy zal waarschijnlijk vandaag moeten bevallen.” Karin barst in huilen uit, ik voelde het al snikt ze. Ik heb al heel de nacht niet kunnen slapen omdat ik voelde dat het niet goed was. Haar mede bewoners zijn er voor haar en Karin gaat zich klaar maken om zo snel mogelijk naar haar dochter toe te gaan om haar te steunen. Inmiddels is ze naar de poort gegaan om tijdelijk even Utopia te verlaten. Veel sterkte Karin!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 37    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
 1. antoinette derogee at 14:22

  heel verdrietig nieuws.Heel veel sterkte voor Karin`s dochter/schoonzoon. Nu bij haar familie te zijn, is gewoon het belangrijkst.

 2. Marja at 14:30

  Heel beroerd voor de dochter van karin, maar Karin had haar eigen belangen opzij moeten zetten en utopia gaan om haar dochter te steunen

 3. Jojanneke at 11:18

  Wat erg voor Karin en haar dochter/schoonzoon. Gecondoleerd met het meisje en veel sterkte.
  Ik hoop dat Karin niet meer terug komt en lekker nu bij haar dochter blijft, die zal haar steun nu heel hard nodig hebben. Karin je bent geweldig in Utopia een lieve en vrolijke vrouw.. Maar thuis ben je nu veel harder nodig…
  Ik ben erg geschrokken van dit bericht, en leef met jullie mee.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *