Dag 904 begon goed voor Cees, hij heeft post

Dag 904 begon goed voor Cees, hij heeft post

Een nieuwe dag in Utopia is aangebroken, afgelopen nacht is het vrij rustig geweest. Deze nieuwe dag begon goed voor Cees, hij heeft namelijk post mogen ontvangen.

Bas vond de post voor zijn mede bewoner in de brievenbus. En Cees lag op dat moment nog te slapen, wat niet zo vaak gebeurd. Toch besloot Bas de oudste bewoner van Utopia wakker te maken. Cees schrikt wakker als Bas hem wakker maakt. Blij is hij er niet mee want naar eigen zeggen was hij net in slaap gevallen. Ik heb post voor jou Cees zegt Bas dan. Echt veel! Cees pakt zijn post aan maar gaat nog niet gelijk lezen. Eerst doet hij nog even zijn rek en strek oefeningen zoals we dat wel vaker zien. Hij fietst wat in de lucht en daarna gaat hij op zijn gemak aan zijn post beginnen. Hij ontvangt van alles, zoals een aantal kaarten van zijn kleindochters en dochters. Cees leest ze stilletjes door, leest af en toe wat hardop voor maar laat het daar ook bij. Wel bedankt hij zijn dochters en kleindochters. Hij vindt de brieven erg lief en zegt trots te zijn. Zijn dag is positief begonnen, maar blijft dat ook zo? Kunnen we nog een referendum of mogelijke joker inzet verwachten voor een totale drooglegging in Utopia?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 2.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *