Cemal ontmoet zijn broer voor het eerst in zijn leven

Cemal ontmoet zijn broer voor het eerst in zijn leven

Een speciaal moment voor Cemal. Eerder was hij al op zoek naar zijn vader waarmee hij inmiddels contact heeft gehad per brief. En vandaag ontmoet hij voor het eerst in zijn leven zijn broer. Zijn broer heet ook Cemal en komt even op bezoek voor deze speciale ontmoeting. Cemal loopt zijn broer te gemeod en zodra ze elkaar zien vliegen de twee elkaar in de armen. Het duurt niet lang voordat er tranen vloeien. Daarna geeft Cemal zijn broer Cemal een rondleiding over het Utopia terrein. Ondertussen wordt er over van alles gekletst. Zo komen er familie dingen aan de orde maar ook het voetbal. Uiteindelijk wil de broer van Cemal dat de hele groep bij elkaar komt. Hij heeft een verrassing voor Cemal en hij wil de groep graag om toestemming vragen. Hij wil hem namelijk 16 juli meenemen naar Turkije om daar voor het eerst zijn vader te ontmoeten. Volmondig roept de groep dat ze uiteraard toestemming geven. Wordt vervolgd dus.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 38    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
 1. lena at 23:28

  Ik snap niet zo goed waarom nu alles mag als de groep toestemming geeft, ging in het verleden niet zo makkelijk. Maar alles moet geprobeerd worden voor de kijkcijfers.

 2. anneke at 22:23

  Mogen ze nu allemaal een paar dagen eruit, wel vreemd.
  Vroeger moest er heel wat gebeuren om 1 dag verlof te krijgen.

 3. Willem at 20:56

  Een leuke verrassing voor Cemal om zijn broer voor het eerst te ontmoeten. Ook wel mooi die emotie.
  16 Juli zal voor hem zeker een geweldige dag worden wanneer hij naar zijn vader toe gaat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *