Karin is weer terug in Utopia

Karin is weer terug in Utopia

Karin is vanmorgen tijdelijk uit Utopia vertrokken. Dit omdat ze treurig nieuws ontving van haar zwangere dochter. De baby is overleden. Zojuist is Karin weer teruggekeerd naar de mini samenleving. Hoe gaat het nu met haar?

Zodra Karin het terrein weer oploopt komt ze als eerste Bas en Do tegen. Er wordt geknuffeld en Do vraagt hoe het met haar gaat. Karin zegt dat het nu wel weer wat beter gaat. Ook wordt er naar haar dochter Jamie gevraagd. Karin vertelt dat het naar omstandigheden goed met haar gaat. Ze is nog niet bevallen, dit zal waarschijnlijk vrijdag gebeuren. Het wordt een natuurlijke bevalling voegt ze eraan toe. Dus dat is heel heftig benadrukt ze.  De andere bewoners krijgen ook door dat Karin weer terug is. Iedereen maakt wel even een praatje met haar. Vele knuffels volgen en Karin lijkt redelijk rustig. Ze laat weten dat ze opgelucht is omdat het goed gaat met haar dochter. Maar nu moet het verwerkingsproces beginnen gaat ze verder. De baby heeft de strijd zelf opgegeven, ze hebben er vrede mee hoe moeilijk het ook is. Het kindje zal gecremeerd worden. Verder wil ze haar dochter de tijd geven met haar vriend om alles te kunnen verwerken. Wel laat ze weten enorm trots te zijn op haar dochter.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 34    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
 1. mechelina at 23:55

  Vind ik ook helemaal niet te begrijpen van karin, ik zou zeker voor mijn dochter kiezen want wat doet ze daar nu eigenlijk. Op dit moment is haar dochter toch het belangrijkste
  Misschien midlifecrises en vind ze haar hoofd op tv toch belangrijker

 2. een gewone lezer at 18:24

  Ik volg Utopia alleen maar via deze rubriek. Wat mij steeds weer verbaasd is dat enkele bewoners zo maar hun gezin, kinderen en vrienden kunnen achterlaten. Utopia zoals ik het zie is geen Utopia maar een samen geraapte groep bewoners die zichzelf erg belangrijk vindt en Utopia blijkbaar belangrijker vindt dan hun geliefden en naasten. Als voorbeeld nu weer Karin, als je dochter zoiets verdrietigs overkomt dan wil je toch bij haar en er voor haar zijn en blijven en niet direct terugkeren naar Utopia. Dan maar niet je inschrijfgeld terug.

  Misschien ben ik ouderwets, dat is dan maar zo.

 3. rieki at 17:33

  Schandalig dat ze gewoon terug keert.. In zulke moeilijke tijden laat je je dochter niet achter.. Ik zou bij haar. Blijven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *