De Liefde en haat tussen Cees en Karin

De Liefde en haat tussen Cees en Karin

Het is mogelijk om van iemand te houden, maar waar je op bepaalde momenten een enorm hekel kunt hebben. Dit is iets wat bij Cees en Karin voorkomt. De twee zijn op bepaalde moment erg close met elkaar, maar op de andere momenten kunnen ze zich enorm hekelen aan elkaar.

Het is niet duidelijk wat er nu weer is voorgevallen tussen Cees en Karin. De twee hebben weer een discussie. Het is wel duidelijk het te maken heeft met de maaltijd, welke gekookt wordt op deze donderdag. Van een normaal gesprek is geen sprake, tussen Cees en Karin. Er zijn verwijten tussen de twee, die over en weer vliegen. Op een gegeven moment vraagt Cees en Karin wie dat gezegd had en verwijst naar een verwijt van Karin. Karin wilt dat niet zeggen en zegt dat het daar ook niet om gaat. Het gesprek gaat verder en het lijkt niet tot een compromis te komen tussen de twee bewoners. Op het moment dat ze dit ook door krijgen, loopt Cees weg.

Karin is nog steeds gefrustreerd over het gesprek met Cees en wilt haar frustratie kwijt. Ze loopt naar Ruud en knoopt een gesprek met hem aan. De frustratie zit hoog bij Karin omdat zij juist degene is die zich altijd aanpast aan een ander en vertelt dat tegen Ruud. Dit keer had ze daar echter geen zin in en heeft het daarom ook niet gedaan. Ze legt uit dat ze al de hele ochtend heen en weer loopt en weer wat moest veranderen van Cees. Daar had ze geen trek in en heeft dat dus niet gedaan.

Cees is nog binnen de loods. Hij gaat op de bank zitten in de woonkamer van de loods en knoopt een gesprek aan met Bas. Bas zegt tegen Cees dat haat en liefde dicht bij elkaar zitten. Cees kan die opmerking niet waarderen. Hij zit niet op grappige opmerkingen te wachten. Hij is nog steeds geïrriteerd. Hij zegt dat er van liefde geen sprake is en dat Bas daarover moet uitscheien. Hij moet normaal doen volgens Cees.

Wat vinden jullie van Cees en Karin?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *