Do was erg verdrietig na het centraal

Do was erg verdrietig na het centraal

We schreven al over een hectisch centraal, er waren aardig wat discussies en dan met name tussen Ramona en Do. Na het centraal zonderde Do zich even af in het cordwood. Ze is erg verdrietig…

Ramona had Do en Bas aangesproken omdat ze tijdens de markt niet veel deden en zelfs op de bank zaten. Do ging hier tegenin en benadrukte dat ze hard werkt. Bas besluit na het centraal met Ramona te praten, op een rustige manier. Bas zegt dat hij het niet leuk vindt dat Ramona haar frustraties niet op het moment zelf geuit heeft. Ramona legt haar kant van het verhaal uit en Bas zijn kant. Do zit inmiddels in het cordwood, Karin is haar gevolgd en gaan samen op het bed zitten. Do legt in tranen uit waarom ze zich zo rot voelt. Ik heb geen zin om elke keer die discussie met iedereen te voeren, ik vind het vreselijk. Ook is ze verdrietig omdat het evenement dat zij bedacht heeft door Jessie wordt wordt gestolen. En dat ze volgens haar nooit hulp krijgt komt er ook nog eens bij. En als ze dan een goed idee heeft wordt het gepikt. Karin troost haar en Do snikt dat ze moe is. En ze zich gewoon super onredelijk behandeld voelt. Karin adviseert dat ze met Jessie gaat praten. Do reageert dat ze voor de rest van de dag even met niemand wil praten.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *