Jessie, Benjamin en Gert-Jan willen Cees dwars zitten

Jessie, Benjamin en Gert-Jan willen Cees dwars zitten

Nog wat nieuws van afgelopen avond, Benjamin, Jessie en Gert-Jan waren namelijk bezig met een plannetje. De heren willen Cees dwars zitten, en dan in het bijzonder het alcohol referendum…

Het drietal heeft een plan gemaakt om Cees voor de laatste keer duidelijk te maken hoe zij over het referendum denken. Ze willen dit gaan doen tijdens de afscheidsborrel van Baas Beach donderdag avond. Dit kan de laatste keer zijn dat de bewoners alcohol mogen nuttigen als het referendum tenminste een go krijgt. Benjamin en Gert-Jan besluiten samen met Do en Jessie een promotiefilmpje voor deze borrel op te nemen. Met grote pretgezichten proberen Gert-Jan en Benjamin de boodschap duidelijk over te brengen en beide heren moeten hard lachen bij het terugzien van de promo. Het groepje geeft elkaar vervolgens een high five en Benjamin ziet het gezicht van Cees al helemaal voor zich. Hij wordt woest voegt hij er lachend aan toe. Kortom het zal een filmpje worden waar het groepje het referendum in negatief daglicht probeert te zetten. Do gaat zo snel mogelijk het filmpje bewerken zodat deze op de Utopia courant kan.  Voor vijf euro kun je donderdagavond samen met de bewoners afscheid nemen van de drank in Utopia! En voor die vijf euro mag je het terrein op én krijg je een alcoholistisch drankje naar keuze. Wordt vervolgd!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 4.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *