Jessie maakt alle openstaande facturen openbaar

Jessie maakt alle openstaande facturen openbaar

We schreven al over de actie van Jessie met zijn reclamebord. Op dit bord staat de huidige financiële situatie weergegeven en die is niet belaald goed te noemen. De bewoners staan ruim 3000 euro in de min. Karin en Ramona besloten afgelopen avond met de financiële man erover te praten.

Ramona en Karin willen weten of Jessie de facturen openbaar wil maken. Het gaat om transparantie voegt Karin eraan toe. Ramona wil op haar beurt graag een spoedvergadering met betrekking tot de uitgaven, want hoe kan Utopia BV er zo slecht voor staan? Jessie laat weten het geen probleem te vinden om openheid van zaken te geven en print alle openstaande facturen uit zodat de groep deze kan inzien. Ramona is hier blij mee want dan kan iedereen zelf zien dat er geen investeringen gedaan meer kunnen worden.  Wel heeft ze bedenkingen over het reclamebord. Helpt het vraagt ze zich af. Jessie denkt van wel, iedereen begint volgens hem nu na te denken hoe er geld verdient of bespaard kan worden en dat is waar de groep heen moet. Denk jij dat de bewoners daadwerkelijk stappen gaan ondernemen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 27    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. maria at 10:00

    Juist diegene die het minst doen,hebben commentaar dat Jessie het niet kan maken ivm het bord.Ook die meestal het hardst schreeuwen ,,,we moeten bezuinigen, bestellen of kopen maar door.Men moppert vaak op Jessie , maar hij mag wel het vuile werk opknappen ivm de financiën. Dus ik begrijp deze actie wel. Top gedaan Jessie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *