Romy in tranen door nadere stemming

Romy in tranen door nadere stemming

Romy was afgelopen avond al niet heel blij door Cemal. Maar nog wat later zagen we tranen bij haar. Ze voelt zich sip door de naderende stemming…

Terwijl Romy achter de computer zit knuffelt Victoria met Ramona. Romy roept vervolgens naar Victoria en zegt dat ze een beetje down is. Victoria vraag wat er aan de hand is maar daar heeft ze geen duidelijk antwoord op. Victoria gaat er van uit dat het met Cemal en de brief heeft te maken. Ik heb ook geen zin in de stemmingen geeft Romy uiteindelijk toe. En niet veel later volgen er tranen. Victoria kijkt wat geschrokken en Romy snikt dat ze niet wil dat Rob naar huis moet. Dat hoort er een beetje bij dat we allemaal een keer naar huis gaan antwoordt Victoria. Nog niks is gezegd hoor voegt Ramona eraan toe die ook bij de twee zit. Ramona en Victoria proberen Romy te overtuigen dat ze zich geen zorgen moet maken en zich niet zo moet laten beïnvloeden door alle verhalen.  Sommige mensen spelen een spelletje, maak je niet druk aldus Victoria. Hou je er ver van vandaan anders ga je kapot schat adviseert Ramona. Ondertussen knuffelt Victoria met Romy. Ik zou het gewoon niet leuk vinden als hij gaat zegt Romy. Hij is een beetje mijn vadertje hier voegt ze eraan toe. Dat komt echt goed, je moedertje is er toch nog benadruktVictoria. Romy geeft aan dat ze echt heel boos wordt als Rob naar huis moet. Weet je wat er gewoon gebeurt, omdat er zo veel spelletjes worden gespeeld, weet ik niet meer wie ik moet vertrouwen ze Romy verder. Volgens Victoria is dit een nadeel van haar gevoeligheid.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 27    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *