Ramona bied excuses aan tegenover Do

Ramona bied excuses aan tegenover Do

We hadden technische problemen, daarom was er na 27 juni niets meer te lezen. En het duurde even voordat we erachter kwamen. Inmiddels is alles opgelost, en nee we hebben niet gestaakt. We hebben elke dag al het Utopia nieuws netjes omschreven 🙂 Kijk dus gerust even rond op je gemak. Een paar dagen geleden hadden Ramona en Do een discussie tijdens het centraal over de markt. Ramona sprak toen Do en Bas aan op het feit dat zij tijdens de markt anderhalf uur op de bank hebben gezeten. Do vond de manier waarop Ramona dit niet deed nogal vervelend. En nu is er al enige tijd spanning. Zojuist hebben de twee met elkaar gesproken.

Ramona wil graag het gesprek met Do aangaan en loopt naar haar toe. Ramona begint het gesprek door Do een compliment te geven over hoe ze haar mening heeft laten horen tijdens de presentatie van Jessie over de rechtbank. En laat daarna weten dat ze fout zat tijdens hun discussie van enkele dagen geleden. Dit keer blijft een ruzie uit, Do bedankt Ramona. Daarna gaan ze weer hun eigen weg maar wat later gaat Ramona het gesprek wederom aan. Dit keer buiten bij het rokersbankje waar Bas ook zit. Jullie hadden gelijk laatst zegt ze tegen de twee. En Do, goed dat je zo tegen me in ging vervolgd Ramona. En benadrukt dat Do wel altijd hard werkt. En legt uit dat er op de dag van de markt te veel verantwoordelijkheid op haar schouders rustte waardoor ze gestrest was. Daarom ergerde ik me aan jou toen je op de bank zat. Do reageert dat terwijl ze op de bank zat ook gewoon aan het werk was. Ramona lijkt het wel te begrijpen. En Do laat op haar beurt weten dat ze het fijn vind dat Ramona naar haar toe is gekomen om erover te praten. Voor hoelang zal het goed gaan tussen de twee?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 4.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *