Rianne van slag na de presentatie van Jessie

Rianne van slag na de presentatie van Jessie

We hadden technische problemen, daarom was er na 27 juni niets meer te lezen. En het duurde even voordat we erachter kwamen. Inmiddels is alles opgelost, en nee we hebben niet gestaakt. We hebben elke dag al het Utopia nieuws netjes omschreven 🙂 Kijk dus gerust even rond op je gemak. We gaan weer naar nog meer nieuw Utopia nieuws van vandaag. Zo is Rianne wat van slag na de presentatie van Jessie over zijn idee om een rechtbank op te richten in Utopia.

Tijdens de presentatie heeft Rianne voor het eerst gezien hoe het er aan toe kan gaan in Utopia. Zo probeerde ze alle schreeuwende bewoners te bedaren maar dat lukte niet echt. Om even tot rust te komen besloot ze te gaan mediteren op de vide. Hier kwam ze Victoria tegen. Rianne knoopt een gesprek aan. Wat een rep en roer he zegt ze dan. Victoria gaat even bij haar zitten om met haar te kletsen over de situatie. En vraagt hoe ze de heisa heeft ervaren. Rianne zegt dat ze heisa prima vind maar dat het vervelend is als mensen niet het fatsoen hebben om elkaar in elkaars waarden te laten. En noemt de situatie van eerder, waarbij alle bewoners door elkaar heen schreeuwden een kippenhok. Ook laat ze Victoria weten dat Cees zijn joker op een negatieve manier heeft ingezet. Jij hebt een referendum niet in het leven geroepen om een verbod op te leggen voegt ze eraan toe. Victoria knikt bevestigend, de twee kletsen nog even door. En zijn toch wel benieuwd naar de uitslag van het alcohol referendum. Maar dat weten we morgen pas!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *