Romy wordt geopereerd en verblijft een paar dagen in de buitenwereld

Romy wordt geopereerd en verblijft een paar dagen in de buitenwereld

We hadden technische problemen, daarom was er na 27 juni niets meer te lezen. En het duurde even voordat we erachter kwamen. Inmiddels is alles opgelost, en nee we hebben niet gestaakt. We hebben elke dag al het Utopia nieuws netjes omschreven 🙂 Kijk dus gerust even rond op je gemak. We gaan weer verder met nog meer Utopia nieuws. Victoria heeft een brief met meer informatie over Romy.

Want vanmorgen is Romy vertrokken uit Utopia, ze had namelijk extreme buikpijn. Voelde zich totaal niet goed en heeft een paar keer moeten braken. Het was zo pijnlijk dat Romy moest huilen van de pijn. Hierop besloten Benjamin, Cemal en Victoria dat ze naar de poort moest voor verder onderzoek. Wat overigens mag omdat het van medische noodzaak is. Buiten de poorten is ze opgevangen en voor verder onderzoek naar het ziekenhuis gegaan. Wat later krijgen de bewoners ook een update over hoe het nu met Romy gaat. Victoria vond een brief in de brievenbus en roept snel iedereen bij elkaar. Als iedereen er klaar voor zit begint ze te vertellen. Romy had de laatste dagen heel erg last van haar buik en is uit voorzorg naar het ziekenhuis gegaan. Nu blijkt dat zij waarschijnlijk geopereerd zal worden. Ze heeft namelijk een blindedarmontsteking en zal daarom een aantal dagen in het ziekenhuis verblijven. Veel sterkte Romy!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 50    Gemiddelde: 3.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. Jeannet at 22:17

    Ook ik bedank Thom, evenals David. Kreeg wel steeds de berichten door, maar op de site was wat verwarring. Ga nu snel verder voetbal kijken 🙂 Fijne avond voor allen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *