Karin is negatief over Rianne

Karin is negatief over Rianne

Nog wat nieuws van afgelopen avond. Gisteren hadden Rianne en Karin een discussie over een broodplankje van de merchandise. Karin wilde het oude ontwerp houden, terwijl Rianne een nieuwe weg wilde inslaan. En Karin besprak het allemaal nog eens met Benjamin. Ze denkt alleen maar over wat zij zelf vindt begint Karin, doelend op Rianne. Volgens haar moet er beter gekeken worden naar wat de kijkers willen. Ook vind ze dat Rianne alleen maar zichzelf hoort praten en er verder niks binnen komt. Begrijp je wat ik bedoel? vraagt ze vervolgens. Benjamin antwoordt dat hij haart snapt, maar dat dit soort dingen nou eenmaal zo gaan in Utopia. Wel grappig dat je dan niet meer met elkaar kan praten. Dan lijkt het wel dicht reageert Karin wat teleurgesteld. Benjamin lijkt er echter niet zo’n zin meer in te hebben. Hij zegt dan ook case closed, zullen we een potje darten? Karin lacht en de twee gaan richting het dartbord.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
 1. anneke at 11:41

  Karin wordt een zeur, wat dat betreft hoort ze daar mee goed bij Cees.
  Waarom meteen naar Benjamin , gooi het in de groep.
  Rianne heeft al veel gedaan ,ze heeft geschilderd aan de loods ,heb Karin nog niet veel zien doen dan alleen de B&B.
  Ze moeten eens bij elkaar komen om de zweer een beetje aangenamer te maken, alleen achter de rug om praten.
  En de stelletjes zijn het altijd met elkaar eens , de ene wil niks zonder de ander.
  Doet de ene het niet doet de andere het ook maar niet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *