Jessie vindt het moeilijk door te gaan als president

Jessie vindt het moeilijk door te gaan als president

Gisteren was het nogal een onrustig dagje door het idee wat Jessie presenteerde namelijk een rechtbank in Utopia. Maar ook de onvrede over het presidentschap. En afgelopen avond werd dit tot in de late uurtjes nog besproken.

Jessie, Cees en Gert-Jan staan buiten te praten. De drie denken over veel dingen het zelfde. Als het gaat om het presidentschap zitten ze helemaal op één lijn. Cees, Gert-Jan en Jessie zelf vinden dat de president moet blijven. Maar ze zijn zich er van bewust dat de rest daar anders over denkt. Cees en Gert-Jan laten wel weten dat ze achter Jessie staan. En Jessie vraagt zich af  wat er gebeurt als hij zijn taken naast zich neerlegt.  Wie gaat het dan overnemen? vraagt Cees. Maar daar hebben allen geen antwoord op.  Gert-Jan wil het presidentschap behouden. Maar hij is ook benieuwd hoe de groep reageert als Jessie uit zijn rol als president stapt. Daarom adviseert hij Jessie om zijn functie als president en boekhouder neer leggen en zijn handen overal van af te trekken. Dan doen we precies wat zij doen gaat hij verder. En ik zal dan ook overal mijn handen vanaf trekken. Kijken wat er gebeurt. Gert-Jan voegt eraan toe dat hij het helemaal ziet zitten om samen met Jessie te gaan relaxen. Maar Cees is het niet met dit advies eens. En adviseert Jessie juist om door te gaan. Don’t give up the fight. En benadrukt dat hij zelf nooit zou opgeven. Hij verwacht dit ook van Jessie. Jessie neemt beiden adviezen serieus. Maar hij vindt het moeilijk om door te gaan omdat hij geen toekomst ziet in de groep. Hij wil eerst even afwachten wat de uitslag van het referendum is.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 2.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. maria at 11:40

    Ik geef Jessie groot gelijk. Ze willen een dictator (idee van Victoria en nu de handen er van af trekt).Trouwens Gert Jan geef ik ook gelijk. Laten maar afwachten wat de groep dan doet. Mogen zelf weer de boekhouding doen en wat daar bij hoort. Net wat G.J zegt word een chaos. Ze willen een president maar er in niet naar luisteren. Een ding is zeker de meesten willen graag dat een ander de verantwoording neemt en de shit over zich heen krijgt. Zolang zij het maar niet krijgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *