Een spannende dag om het alcohol referendum

Een spannende dag om het alcohol referendum

Een nieuwe dag is begonnen in Utopia en vandaag zal het spannend worden. Want vandaag wordt de uitslag bekend gemaakt van het referendum. Komt er een alcoholverbod of toch niet?

Vanaf het moment dat Cees opstaat is hij bezig met de uitslag van het referendum. Zo vertelt hij  aan Victoria dat hij heel benieuwd is naar de uitslag. Of het komt er, of alle commotie is voor niks geweest voegt hij eraan toe. Daarna komt de rechtbank ter sprake. Cees denkt dat Victoria een van de initiatiefnemers is in dit verhaal. Maar Victoria legt hem uit dat dit niet het geval is.  Ik wil geen rol spelen in dit verhaal benadrukt ze. Ook zegt  ze dat sancties niet zo haar ding zijn. Het past volgens haar niet in haar missie die zij in Utopia heeft. Daarom wil ik ook geen advocaat zijn. Cees sluit het gesprek af door te zeggen dat ze eerst de uitslag af moeten wachten. En daar komen we zo dan ook op terug. Hou je de site in de gaten?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *