Cemal gaat gewoon alcohol nuttigen

Cemal gaat gewoon alcohol nuttigen

Het alcohol referendum, de uitslag komt zo. Maar ongeacht wat de uitslag is heeft Cemal zich al iets voorgenomen. Want morgen krijgt hij bezoek en gaat mocht het referendum er komen gewoon drinken.

Cemal vertelt aan Rowena dat hij ontzettend naar dit bezoek van zijn moeder en vier vrienden uitkijkt. Ook zegt hij dat hij of het alcoholverbod er komt of niet gaat drinken morgen. Dat kan niemand mij ontnemen, het zijn mijn maten voegt hij eraan toe. Rowena begrijpt hem wel. En zegt dat hij zijn ding moet doen en vanzelf merkt wat er gebeurt. Ik maak er geen te gekke boel van gaat Cemal verder. Want mijn moeder komt ook langs en ik ga een goed gesprek hebben over alle ontwikkelingen rondom mijn vader. De twee praten vervolgens verder over het bezoek aan Cemal’s vader. Hij laat weten er ontzettend veel zin in te hebben.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
 1. anneke at 12:05

  Ik vind Cemal zo veranderd de laatste tijd hij trekt te veel op met Romy en kan zelf niet meer na denken.
  Hij heeft zijn reis naar zijn vader, dat ik al raar vind.
  Het is misschien raar gezegd maar hij heeft hem al zolang niet gezien dan kan hij nog wel wachten tot hij eruit is. dat weet je als je Utopia in gaat in de buiten wereld gebeurd er veel.
  Ik vind dat er nu al te veel kan.
  Toen met Giorgio toen hij geopereerd werd moest hij s’avonds al weer terug zijn en nu kan je best 3 a 4 dagen weg blijven

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *