Er komt geen alcoholverbod in Utopia

Er komt geen alcoholverbod in Utopia

Het alcohol referendum van Cees, hij wil totale drooglegging in Utopia. Dit nam veel onrust met zich mee in de groep. De kijkers hebben mogen beslissen. Maar wat is nou de uitslag? De groep is bijeen gekomen voor de uitslag.

Als iedereen klaar zit in de woonkamer gaat Cees richting de brievenbus. Hij haalt daar de uitslag van het referendum en loopt weer terug. Daar aangekomen begint hij zijn woord. Nou daar zitten we dan. En staat even stil bij het feit dat er twee bewoners niet bij zijn. Vervolgens licht hij toe waarom hij zijn joker heeft ingezet voor een alcoholverbod. Hij vertelt nogmaals dat hij zijn doel, ondanks wat de uitslag is, al behaald heeft. Het ging hem vooral om de bewustwording. Daarna opent Cees de brief, Hierbij de uitslag van het door jou aangevraagde referendum. De kijker heeft als volgt gestemd: ja 46.85% en nee 53.15%. Dit betekent dat het referendum er niet doorheen is. De kijker heeft besloten dat de bewoners nog gewoon alcohol mogen drinken. De bewoners juichen na het horen van de uitslag. Er hangt een rustige sfeer in de groep. Gina zegt dat ze wel bewuster om moeten gaan met alcohol. Iedereen is het hier mee eens. Rowena vertelt dat ze meer had gevoeld voor een alcoholverbod voor heel Utopia, inwoners en bezoekers. Cees geeft aan dat je bij jezelf moet beginnen. Het is zoals het is sluit Cees af. Vervolgens praten de bewoners nog even door over de rechtbank. Benjamin vraagt de bewoners om na te denken wat zij precies van Utopia verwachten. Hij wil volgende week een avond inplannen om hier over te praten. Ben jij blij met deze uitslag?

We vullen dit bericht indien nodig nog aan.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 36    Gemiddelde: 2.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *