Reacties na de uitslag van het alcohol referendum

Reacties na de uitslag van het alcohol referendum

We schreven al over de uitslag van het alcohol referendum. Er komt geen totale drooglegging het merendeel van de kijkers stemde namelijk tegen. De meeste bewoners reageerde opgelucht toen ze de uitslag hoorde. Maar wat vindt Cees ervan? We hebben zijn reactie maar ook van andere bewoners op een rijtje gezet.

Als Cees voorleest dat het alcoholverbod er niet komt klinkt er gejuich en applaus. Het grootste deel van de bewoners is blij met deze uitslag. Al die discussies voor niks merkt Do dan op. Cees zelf reageert rustig op de uitslag. Wat heb ik nou gezegd jongens, wacht nou eerst eens de uitslag af. Je ziet het nu. Jullie hebben je om niks druk gemaakt voegt hij eraan toe. Even later vertelt Cees aan Gert-Jan dat hij enorm trots is dat hij dit heeft mogen doen en blij is dat het onderwerp tot discussies heeft geleid. Wel stoort de oudste bewoner van Utopia zich aan het feit dat andere bewoners weer snel doorgaan met hun dagelijkse dingen. Volgens hem interesseert het hen allemaal geen zak. Ook Jessie lijkt vrede met de uitslag te hebben. Hij zegt er vrij weinig over. Rianne merkt op dat ze de uitslag niet verwacht had. Er heerst opluchting, en iedereen gaat dan ook verder met zijn eigen ding.

 

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 28    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *