Romy is weer terug in Utopia na een operatie

Romy is weer terug in Utopia na een operatie

Zoals we al omschreven is Romy naar de buitenwereld gegaan, dit omdat ze hevige buikpijn had. Inmiddels is ze weer terug in Utopia en werd natuurlijk hartelijk ontvangen. Maar wat mankeerde ze nou precies?

Romy had een blindedarmontsteking en deze is operatief verwijderd. Zodra Romy het Utopia terrein op liep werd ze hartelijk ontvangen door Victoria. Zij kwam haar als eerste tegen. De twee lopen snel richting de loods en daar staat Cemal ook al te wachten. Hij knuffelt haar voorzichtig en er volgen nog meer knuffels met andere bewoners. Ruud probeert op zijn manier Romy wat op te vrolijken. Hij merkt op dat je een blindedarm toch niet nodig hebt. Hij was toch al blind grapt Romy terug. Cemal en Victoria gaan niet veel later meteen aan de slag om het bed van Romy op te maken zodat ze lekker kan gaan liggen. Boven het bed heeft Cemal een touw met daaraan een ring gemaakt zodat Romy zich kan optrekken bij het opstaan. Het gaat weer redelijk met Romy maar heeft wel even de tijd nodig om te herstellen. Gelukkig zorgen haar mede bewoners goed voor haar.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 41    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
 1. Elisabeth at 15:33

  Is dit wel verstandig? Lijkt mij geen omgeving om te herstellen van een operatie. Erg schoon is het er niet en ook niet erg rustig.

  • anneke at 22:16

   Dacht ik ook , het is zo smerig daar. Maar ze heeft genoeg vrienden die haar helpen.
   Ze mag niks zwaars doen , nu deed ze la niks dus daar veranderd niks aan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *