Romy voelt zich down, haar hoed is spoorloos

Romy voelt zich down, haar hoed is spoorloos

Romy voelde zich gisteren nogal down. Afgelopen avond gaf ze toe aan mede bewoner Karin dat ze ergens mee zit…

In de groene kamer vond het gesprek plaats en vertelt Romy aan Karin dat ze tijdens de laatste feestnacht haar hoed is kwijtgeraakt en deze is sindsdien spoorloos. Ik snap er niets van, aangezien ik normaal mijn verloren spullen weer terug vindt voegt ze eraan toe. Ik weet nog wel dat ik mijn hoed in het cordwood heb gegooid maar heb daar gekeken en er was geen hoed meer te vinden. Hoe kan ik nu een f*cking hoed kwijtraken?! vervolgd ze geïrriteerd. Karin geeft Romy de tip dat als ze iemand verdenkt gewoon de sirene moet gebruiken om iedereen bij elkaar te roepen. Romy laat op haar beurt weten dat ze dit overdreven vind. Maar voegt eraan toe dat ze zich nu wel anders voelt sinds haar hoed kwijt is. Zonder hoed ben ik geen Utopia Romy, ik heb altijd mijn hoed op sluit ze het gesprek treurig af. Zou ze haar hoed nog terug kunnen vinden? Wellicht komen we daar vandaag achter!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 1    Gemiddelde: 5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *