Rowena lijkt haar twijfels te hebben over het rechtbank idee

Rowena lijkt haar twijfels te hebben over het rechtbank idee

Jessie wil een rechtbank oprichten in Utopia. Dit om te zorgen dat referendums ook echt nageleefd worden. Er zullen zelfs sancties gegeven worden als een bewoner de fout in gaat. Vanmorgen besloot de bedenker van het idee dit te vertellen aan Rowena. Hoe denkt zij erover?

Meerdere bewoners hebben nu inmiddels over zijn rechtbank plan gehoord. Buiten ging hij het gesprek aan met Rowena. Hij vertelt over de rechtbank.  Als de eerste aan de tap gaat hangen, dan is het hek van de dam. Als er geen sancties zijn benadrukt hij. Ook wil Jessie koste wat kost de stem van de kijker thuis waarborgen en zorgen dat het referendum zijn waarde houdt. En dan is een rechtbank binnen Utopia noodzakelijk voegt hij eraan toe. Rowena wil eigenlijk van alles vragen maar schiet in de lach. Dit omdat ze verschillende indrukken heeft rondom zijn idee. Ze zegt uiteindelijk maar dat ze het even aan zal kijken. Ik weet nog niet of ik het met je eens ben maar je hebt er goed over nagedacht. En wenst haar lachend succes en loopt dan terug naar de studio om verder te gaan met wat ze aan het doen was.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *