Ruud en Karin op Safari

Ruud en Karin op Safari

Ruud heeft een tuctuc gekocht. Hiermee wilt hij safari’s houden in Utopia. De bewoners maken om de beurt gebruik van die tuctuc. Karin mag nu mee.

Karin gaat mee met Ruud en neemt plaatst op de bank van de tuctuc. Ruud is de bestuurder en rijdt de tuctuc. Ruud begint de safari met mee te delen dat ze eerst even Piet gaan ophalen. Karin vindt dat een strak plan, Piet moet er namelijk bij zijn.

Als Ruud en Karin bij Piet zijn aangekomen, roept Ruud hem naar zich toe. Hij pakt piet op. Piet mag bij Karin op schoot zitten. Nu zijn ze klaar voor de safari. Karin spreekt Piet lachend toe. Karin vindt het leuk. Ze zegt dat ze nu eindelijk weet hoe de koningin zich voelt, terwijl zij zich zelf nog beter voelt. Ze heeft namelijk Piet naast zich.

De twee bewoners rijden naar het eerste onderdeel van de safari. Dat zijn de koeien. Ruud is benieuwd of Piet het naar zijn zin heeft. Volgens Karin is Piet aan het genieten. Ze moeten over een drempel en Ruud fietst daar rustig overheen. Ruud vraagt nog een keer aan Karin of ze klaar is voor de Safari. Karin vraagt aan Ruud of de tuctuc wel over de drempel heen kan. Ruud denkt van wel. Maar het lukt ze niet. De tuctuc kan niet over de drempel heen. Karin schiet in de lach. Ruud wilt het nog een keertje proberen. Nu lukt het hem wel en gaat de tuctuc wel over de drempel heen.

Ze komen bij het eerste onderdeel aan. Piet vindt de tocht niet heel leuk, hij is inmiddels in het slapen. Het eerste onderdeel van de safari zijn de koeien. De twee bewoners gaan met de tuctuc over de weide van de koeien. Ruud vertelt er een mooi verhaal bij, zoals een echte gids. Hij zegt dat het allemaal begon op 31 december in 2013. Ze kwamen aan op een leeg terrein in Utopia en het enige wat ze hadden waren 25 kippen en 2 koeien. Hij wijst naar één van de koeien en zegt dat hij één van die twee koeien was.

De twee bewoners gaan nog verder. De safari loopt niet altijd even goed. Er zijn soms problemen als er een kleine heuvel is. Daarover heen rijden is wat lastig. Karin moet enorm lachen tijdens de safari. Uiteindelijk is de safari geslaagd.

Vinden jullie het een goed idee van Ruud om een safari te houden in Utopia?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *