Victoria bedankt Ruud voor zijn woorden

Victoria bedankt Ruud voor zijn woorden

Ruud loopt de woonkamer van de loods in om koffie te halen. Op dat moment komt Victoria naar hem toegelopen. Ze wilt wat bij hem kwijt.

Victoria is bij Ruud aangekomen en zegt gelijk dat ze wat kwijt moet bij hem. Gisterenavond is Victoria gaan nadenken en ze vindt dat ze wat moet zeggen tegen Ruud. Ruud en Victoria hadden een gesprek gehad over hoe Ruud Victoria ervaart. Dit was niet heel positief. Vannacht kreeg Victoria door waar dat vandaan komt bij Ruud. Ze vindt het niet erg als Ruud die ervaring met haar heeft, dat is oké. Maar ze wilt daar wel graag wat mee doen, vertelt ze. Ze vindt het erg fijn dat Ruud zo direct tegen haar is geweest, daar houdt ze namelijk van.

Victoria zegt dat het gesprek met Ruud voor haar een echte eyeopener was. Ze heeft nu door dat ze anders geïnterpreteerd kan worden, dan dat ze eigenlijk bedoelt. Ze heeft door dat er dus iets in haar communicatie mis is, waardoor het gevoel omhoog komt bij Ruud. Ruud is benieuwd of hij de enige was die Victoria zo ervaren heeft en vraagt dat aan Victoria. Victoria vertelt aan Ruud dat ze dat niet weet, omdat Ruud de enige bewoner in Utopia was die het hardop gezegd heeft.

Victoria voegt nog even aan het gesprek toe dat ze het echt waardeert dat Ruud zo open tegen haar was. De directheid vanuit Ruud doet ook wat met haar bewustzijn. Ze wilt nog kwijt dat ze Ruud zijn woorden heeft gehoord en dat ze het fijn vindt wat hij zegt.

Het gesprek loopt ten einde. De twee bewoners geven elkaar nog een knuffel en Ruud krijgt nogmaals een bedankje van Victoria. Ruud maakt een grap en zegt dat hij even bang was dat Victoria ging zeggen dat ze verliefd op hem was. Hij schrok zich dood, zegt hij. Victoria excuseert zich daarvoor, lachend. Ze zegt dat dat niet door kwam. Maar dit is eigenlijk nog veel beter volgens haar. De twee bewoners moeten lachen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 41    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *