Wat zijn Rowena en Romy van plan?

Wat zijn Rowena en Romy van plan?

De komende stemming is het gesprek van de dag. Meerdere bewoners in Utopia hebben het met elkaar over de stemming. Er hangt een gespannen sfeer. Rowena en Romy zijn ook met elkaar in gesprek over de stemming.

Rowena geeft aan dat ze er nog niet over uit is, op wie ze wilt gaan stemmen tijdens de stemming. Ze heeft wel al meerdere bewoners in haar gedachten, om een stem op uit te brengen. Ze wilt nog niet vertellen wie dat zijn, Romy is erg benieuwd. Rowena wilt zelfs niet tegen Romy vertellen aan wie ze denkt, om een stem op uit te brengen. Romy had geen enkel idee en het heeft haar zelfs zo hoog gezeten, dat ze bij haarzelf dacht dat ze gewoon op Cees zou stemmen. Dat zou een gemakkelijke weg voor haar zijn. Ze heeft daarover ook met Ruud gepraat en die heeft haar van dat idee afgepraat. Cees zit bij Romy erg hoog, geeft ze aan.

Romy heeft ook over Rob nagedacht. Maar ze vindt niet dat ze daar op kan stemmen. Hij is volgens haar gewoon haar maatje. Rowena geeft Romy wat advies mee. Volgens Rowena moet Romy niet te veel nadenken en niet te moeilijk doen, ze zijn ten slotte niet in Utopia om vrienden te maken.

De twee vrouwelijke bewoners zijn beiden van mening dat een band met mede bewoners in Utpoia niet heel veel voorstelt. Rowena is daarom ook benieuwd naar wat er buiten Utopia zal gebeuren. Ze wilt dat wel eens zien. Rowena zegt dat ze wel een band heeft met iedereen en dat ze met niemand een echte ruzie heeft gehad. Rowena is overigens van mening dat mensen met een potentie en de mensen die hard werken, in Utopia mogen blijven. Op hen kan ze bouwen.

Wij zijn erg benieuwd op wie de dames gaan stemmen. Op wie denken jullie dat Rowena en Romy zullen stemmen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 19    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *