Bas is vandaag jarig!

Bas is vandaag jarig!

Vandaag is er een bewoner van Utopia jarig, dierenvriend Bas is 27 jaar jong geworden. Do feliciteerde haar vriendje al om 00:00 uur in de caravan. En de twee waren vanmorgen alweer op tijd wakker. Ze lagen enige tijd te knuffelen en de jarige job plaagde Dominique een beetje. Daarna gaan de twee aangekleed richting de loods. Daar krijgt Bas ook verschillende felicitaties van andere bewoners. Er volgen knuffels en kussen en Cemal laat zijn billen ook nog even zien. Het cadeau van Bas laat nog even op zich wachten. Do vertelt er wel enthousiast over tegen de andere bewoners. Ze gaat het cadeau later op de dag aan hem geven. Maar één ding weet ze wel, ze is er zo goed als zeker van dat de jarige het heel leuk gaat vinden. Daarna gaan Bas en Do met een kopje koffie naar buiten. Niet veel later zien we ze klussen aan het vogel village. Gefeliciteerd Bas!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 16    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *