Gaat Ruud het presidentschap van Jessie ontnemen?

Gaat Ruud het presidentschap van Jessie ontnemen?

Afgelopen avond besloot Ruud Jessie aan te spreken over zijn presidentschap. Ruud moet namelijk iets kwijt…

Ruud ging buiten het gesprek aan met de president. En zegt dat hij niks achter zijn rug om wil doen. Snap je? Jessie knikt en Ruud vertelt verder. Toen jij mijn stem kreeg voor het presidentschap, was de afspraak dat ik daar niks van zou merken. En ik merk er wel wat van voegt hij eraan toe. Jessie vraagt vervolgens meer duidelijkheid en wil weten hoe hij dat merkt. Ruud laat weten dat er  beslissingen worden genomen waar hij geen inspraak in heeft maar wel invloed op hem hebben. Ik had eigenlijk geen idee dat jij graag mee wil beslissen antwoordt Jessie. Ik dacht dat jij gewoon je ding wil doen en dat laat ik. Ruud vertelt dat hij de sancties en de rechtbank niet ziet zitten. Het houdt mij bezig benadrukt hij. Ik geef je twee weken en je bent geen president meer gaat hij verder. Als dat jou kan lukken en jij alle taken dan op je kan nemen? Joh, doe dat antwoordt de president. En wenst hem ook nog veel succes. Dit wilde ik niet achter de rug om doen benadrukt Ruud nogmaals aan het einde van het gesprek. Goed klinkt Jessie die daarna weg loopt. Zal Ruud een referendum inzetten om het presidentschap van Jessie te ontnemen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *