Gaat Jessie een undercover agent inzetten?

Gaat Jessie een undercover agent inzetten?

Jessie en Gert-Jan liepen afgelopen avond over het terrein. Jessie heeft namelijk een geheim plan waar hij het graag over wil hebben.

Terwijl de twee wat rondlopen begint Jessie het gesprek dat hij een plan heeft naar aanleiding van de discussie die hij net met Do heeft gehad. Aangezien Do zegt dat ze iedereen heeft laten betalen voor de foto’s en jij zegt dat het nooit klopt. Daarom wil ik bij het volgende evenement als Do fotografeert dat er iemand in de gaten gaat houden hoeveel foto’s er gemaakt worden en of er ook daadwerkelijk betaald wordt. Je bedoelt een soort undercover agent? reageert Gert-Jan verbaasd.  Dat is wel echt een Jessie actie vervolgd hij lachend. Volgens Jessie is het echt nodig. Ik wil daar mijn zakgeld ook nog eens voor inzetten benadrukt hij. Want er klopt geen klote van voegt hij eraan toe. Gert-Jan legt vervolgens nog eens uit dat hij alle foto’s van Do heeft bekeken en dat het er teveel zijn voor het aantal bonnetjes dat ze uitgedeeld hebben aan bezoekers. Jessie is het met zijn mede bewoner eens, het klopt niet. Ik zeg niet dat ze liegt, ik zeg alleen dat het gewoon niet klopt.
Gert-Jan vertelt nogmaals dat het gewoon belangrijk is dat de foto’s zo snel mogelijk online staan. Dit is marketing technisch namelijk veel beter. Jessie is het helemaal met hem eens want met goede sfeerfoto’s trek je weer nieuwe klanten aan. Wel besluiten de twee dat ze zich niet meer in zulke discussies zullen mengen. We staan er beiden boven concluderen ze. Volgens mij hebben wij nog nooit een discussie gehad met elkaar. We zitten echt op een lijn merkt Gert-Jan trots op waarna ze elkaar een high five geven. Wij zijn echte ondernemers voegt hij er aan het einde van het gesprek toe. Zal Jessie echt iemand inhuren om Do in de gaten te houden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *