Do gaat toch weer fotograferen

Do gaat toch weer fotograferen

We schreven eerder al over Gert-Jan en Do die onenigheid hadden over de foto’s. Volgens Gert-Jan duurde het te lang voordat de foto’s bewerkt werden en online werden gezet. Er ontstond ruzie en Do besloot te stoppen met fotografie. Nu zijn we een paar dagen verder en afgelopen avond hadden de twee weer een discussie. Echter wordt wel duidelijk dat Do toch weer gaat fotograferen…

Afgelopen avond vroeg Gert-Jan aan Do of een aankomende herdenking die in Utopia plaats vindt foto’s wil maken. Als je het niet doet dan doe ik het voegt Gert-Jan eraan toe. Do laat weten het merkwaardig te vinden dat  ze op zo een evenement wel wordt gevraagd en er na een markt klachten over zijn. Ik doe het voor de herdenking met alle liefde gaat ze verder. Maar geeft wel toe een raar gevoel te hebben in haar buik. Dat wilde ik toch even zeggen. Als je het leuk vindt, moet je het doen en als je het niet leuk vindt niet reageert Gert-Jan. Het is je eigen keuze geweest om te stoppen benadrukt hij. Laat de fotografie aan mij over op mijn manier, óf ik doe het gewoon even niet omdat ik die kritiek beu ben antwoordt Do. Daarna ontstaat er wederom een discussie, Gert-Jan wil de foto’s sneller online hebben en Do vind het onnodig. Ze heeft haar tijd nodig om de foto’s mooi te kunnen bewerken. Gert-Jan vraagt uiteindelijk of Do nou wil fotograferen of niet. Ik blijf de fotografie doen antwoordt Do. En ik blijf het binnen een week online zetten. Gert-Jan laat weten zijn het voortaan maar te laten rusten. Do staat vervolgens op en geeft Bas die ook in de buurt staat een high five. Dan loopt ze richting Rowena in het kantoor. Rowena laat weten dat ze alles gehoord heeft en benadrukt dat ze achter Do staat. We hebben het er samen nog wel eens over voegt ze eraan toe. Dit kleine gesprek ving Gert-Jan dan weer op en hij laat weten het allemaal gelul te vinden. En zegt nogmaals dat Do beloofd zou hebben om afgelopen maandag de foto’s van de markt te bewerken maar niet deed omdat ze moe was…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 1.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *