Rowena, Karin en Ramona willen een fijnere sfeer

Rowena, Karin en Ramona willen een fijnere sfeer

De afgelopen dagen lijkt er veel onrust te zijn in de groep. Er heerst aardig wat onvrede, plezier en dat komt waarschijnlijk door het invoeren van nieuwe regels. Dit is Karin, Ramona en Rowen opgevallen en zij willen er iets aan gaan doen.

De dames bespreken dit terwijl ze op bed zitten. Rowena vindt het belangrijk dat ze weer plezier met elkaar kunnen hebben. We moeten het geluksgevoel weer naar boven brengen merkt ze op. En Karin vult op haar beurt aan dat er meer samen met de groep gedaan meot worden. Ze noemt als voorbeeld samen ontbijten. De sfeer moet gewoon weer goed zijn gaat Rowena fijn. Ramona, Rowena en Karin vinden het allemaal jammer dat de mannen zich ook verdelen in groepjes. Nu hebben ze bedacht om de kracht van alle vrouwen te bundelen en te zorgen voor een beter Utopia. Maar zal het hen ook lukken?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 4.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
  1. Willem at 07:07

    Twee zitten op het bed en de andere ligt zoals gebruikelijk. Ramona zal nooit echt serieus aan haar gewicht werken,want een beetje roeien helpt ook niet echt. Ramona moet ook niet teveel naar anderen kijken en afreageren. Wanneer zij op iets wordt aangesproken dan is de loods te klein.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *