Familiebezoek voor Cemal

Familiebezoek voor Cemal

Cemal heeft familiebezoek in Utopia! Vol spanning stond hij het gezelschap op te wachten en zodra ze het Utopia terrein betraden ging hij snel naar ze toe om te knuffelen. Onder het gezelschap zijn zijn moeder en vier vrienden. De moeder van Cemal is erg blij haar zoon weer te zien. Ook andere bewoners komen kijken wat Cees een beetje belachelijk vindt. Hij vindt dat de andere bewoners Cemal een moment met zijn bezoek moeten gunnen. Maar de bewoners zijn heel enthousiast en kunnen niet wachten. Iedereen stelt zich voor aan zijn vrienden en aan zijn moeder. Dan lopen ze met zijn alle de loods binnen. Terwijl Cemal nog even verder gaat met het knuffelen van zijn gasten wordt Romy uit bed geholpen. Ze lijkt nogal zenuwachtig om het bezoek te ontmoeten. Dan komt ze de slaapkamer met moeite uitgelopen door haar eerdere operatie en stelt zich netjes aan iedereen voor. Cemal laat de rest vervolgens alle hoeken en gaten van de loods en omgeving zien door middel van een rondleiding. Ondertussen is Romy weer op bed gaan liggen. Haar schoonmoeder heeft tijdschriften voor haar meegenomen. Ze kletsen even en dan gaat ze weer terug naar haar zoon Cemal. Verder wordt er volop bij gepraat, veel gelachen en iedereen lijkt blij. Vooral Cemal, zijn dag kan niet meer stuk!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 21    Gemiddelde: 4.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *