Een vliegtuigje over het Utopia terrein voor Do

Een vliegtuigje over het Utopia terrein voor Do

Vliegtuigjes over het Utopia terrein zien we wel eens vaker. Ook vandaag was dat het geval en dit keer voor bewoonster Do.

Terwijl Bas en Do buiten aan het kletsen zijn wijst ze ineens naar boven. Met een verbaasd gezicht kijken de twee omhoog. Er vliegt namelijk een vliegtuigje over met een boodschap. Bas leest vervolgens hardop voor wat hij in de lucht ziet.  “Do 1/2 jaar Utopia. Proficiat! Eli”. Do staat ondertussen te gillen van blijdschap en andere bewoners komen snel kijken wat er aan de hand is. Haar mede bewoners zijn erg blij voor haar en Do staat er zelfs van te springen. Overmorgen zit ze pas een half jaar in Utopia maar dit gebaar doet haar veel. Ze blijft het vliegtuigje dan ook volgen totdat deze weer verdwijnt. Do is helemaal happy en met een brede lach op haar gezicht bedankt ze Eli.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 25    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *