Romy heeft een gesprek gehad met haar schoonmoeder

Romy heeft een gesprek gehad met haar schoonmoeder

Cemal heeft bezoek, naast vier vrienden is zijn moeder ook mee gekomen. Romy stelde zich netjes voor toen iedereen binnen kwam maar moest daarna weer richting haar bed om rust te pakken. Dit omdat ze net geopereerd is. De moeder van Cemal besloot ook even met haar schoondochter te praten.

Dit gebeurde vanzelfsprekend op de slaapkamer. Simone de moeder van Cemal begint het gesprek door te vertellen wat ze in de buitenwereld allemaal heeft meegemaakt. Zo vertelt ze wel wat kritiek te hebben gehad door hun relatie. Het ging uiteindelijk uit en toen weer aan. Het is allemaal weer goed hoor antwoordt Romy, ik hou heel veel van je zoon benadrukt ze. Ik had toen twijfels maar die hadden niks met Cemal te maken vervolgd ze. De schoonmoeder van Romy vertelt daarna dat ze het moeilijk had toen haar zoon Utopia in ging. En vond het ook erg lastig om te zien hoe Cemal met Romy bezig was en hoe Romy hem verdriet deed toen ze een einde aan de relatie maakte. Cemal wilde in Utopia aan zichzelf werken vervolgd ze. En ik had het idee dat dit niet kon met jou om hem heen. Romy lijkt dit wel te begrijpen. Simone geeft vervolgens aan dat ze ziet dat de twee nu gelukkig zijn en daar is ze blij mee. Jullie passen goed bij elkaar en als jullie echt van elkaar houden is het altijd goed. De twee kletsen vervolgens nog even verder maar het lijkt wel een goed gesprek te zijn.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 28    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *