Bas weigert een verjaardagscadeau van Gina en Ramona

Bas weigert een verjaardagscadeau van Gina en Ramona

We zijn iets later dan normaal, sorry daarvoor. Gelukkig is het vrij rustig in Utopia. We blikken nog even terug naar afgelopen avond. Gisteren was Bas namelijk jarig en Gina en Ramona hadden nog een cadeau voor hem geregeld. Afgelopen avond werd dit aan Bas gegeven. Maar wat was het?

Terwijl Bas aan het klussen was aan het vogelparadijs werd hij geroepen door Gina en Ramona. Zij willen hem iets laten zien speciaal voor zijn verjaardag zo vertellen ze. Bas is erg benieuwd én loopt dan ook mee. Onderweg naar de loods krijgt hij echter vreemde gevoelens.  Ik zie al aan die grijns dat je niet te vertrouwen bent merkt Bas op. Het stel loopt door richting kantoor en daar moet Bas zijn ogen sluiten. Bas doet dit en wordt vervolgens achter de computer geplaatst. Daarna mag hij zijn ogen openen en kijkt naar het beeldscherm. Vanavond komt de beste tatoeëerder van Nederland legt Ramona uit. De dames hebben heel erg hun best gedaan om deze persoon naar Utopia te halen. Ondertussen staart Bas nog steeds naar het computerscherm maar kijkt niet heel blij. Ik wil het niet zegt hij. En legt uit dat hij al genoeg impulsieve fouten heeft gemaakt. Nee, sorry. Ik vind het helemaal niks voegt hij eraan toe. Gina en Ramona kunnen er gelukkig wel om lachen en Bas is de dames toch erg dankbaar, want ze hebben hun best gedaan.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 38    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. anneke at 13:08

    Ik vraag me dan af hoe komen ze aan geld voor een tatoeeerder .
    Ze gebruiken toch zelf ook hun geld, en Cees kreeg niks.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *