Bas krijgt van Do een brommer

Bas krijgt van Do een brommer

We schreven zojuist al over Bas die een verjaardagscadeau weigerde maar hij heeft nog meer gehad. Want Do had ook nog iets voor haar vriendje. En haar cadeautje viel veel beter in de smaak, gelukkig maar!

Want afgelopen avond was er een feestje in Baas Beach. Plotseling werd de muziek uit gezet en Ramona riep de jarige richting het podium. Ze vertelt vervolgens dat er iets bijzonders zal gebeuren. Op dat moment hoort iedereen een brommend geluid in de verte. Het geluid komt steeds dichterbij en na enkele seconden komt Do het weiland op scheuren met een brommer. Bas is helemaal blij en zegt met pretoogjes dat hij de brommer heel mooi vindt. Hij stapt gelijk op de brommer en Do springt achterop. De twee racen over het terrein en Bas is helemaal happy. Uiteindelijk doen meerdere bewoners een rondje met de brommer. Zelfs Cees deed een rondje! Daarna werd er nog even lekker door gefeest om de verjaardag van Bas goed af te sluiten. Het ging er gezellig aan toe en er schijnt zelfs 700 euro winst te zijn gemaakt. Maar dat zullen we vandaag of morgen nog wel horen. Uiteraard komen we zo terug met nog meer nieuws over Utopia. Mocht je nou niks meer willen missen volg ons dan gratis en voor niets op Facebook en Twitter.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. anneke at 13:13

    Wat heb je daar nu aan een brommer, en die gaat ook gebruikt worden door Ruud moet je rekenen en die is nog al wild die gaat natuurlijk stuk Ruud kennende .
    En net zo als de meiden een cadeautje willen geven hoe kom je aan het geld.
    Ze knapt wel dingen op maar daar moet je toch ook weer geld hebben om weer wat op te kopen.
    Ik weet wel ze doen meer met geld dan een ander kan doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *